Mission en éthiopie, 1901-1903 - Duchesne-Fournet, Jean, 1875-1904. (Paris Paris)
3 cilt (1. c. xviii, 440 sayfa, xvi sayfa resim, [3] katlı harita ; 2. c. xv, 388 sayfa, xxiii sayfa resim ; 3. c. plan, harita)