Topkapı Sarayı ; Yedikule Hisarı : Istanbul'un kara surları ve Altınkapı ; Camilerimiz - Halil Ethem, 1861-1938. (İstanbul)
3 kitap 1 ciltte (61 s. ; 64 s., 1 katlanmış plan ; 107 s.) : resim, plan, tıpkıbasım