Vilyem Şekspiyer ; Şiller = Schiller, 1759-1805 : hayatı ve eserleri ; Leonard dö Vinçi = Leonard de Vinci : hayatı ve eserleri - Cenap Şahabettin. (İstanbul)
3 kitap 1 ciltte (195 s. ; 62 s. ; 64 s.)