The world crisis - Churchill, Winston, 1874-1965. (London London London)
5 cilt (1. c. 536 sayfa, [6] katlı harita, [1] sayfa tıpkıbasım ; 2. c. 557 sayfa, 7 katlı harita ; 3. c. 291, [1] sayfa, [3] sayfa şekil, [2] katlı harita ; 4. c. ix sayfa, sayfa 293-589, [1] katlı harita, [3] katlı grafik, [1] katlı tablo ; 5. c. 474 sayfa, [3] katlı harita)