I. Uluslararası Hatunsaray (Lystra) ve Çevresi, Tarih, Kültür ve Turizm Sempozyumu (2-4 Ekim 2011) = I. International Symposium on History, Culture and Tourism of Hatunsaray (Lystra) and Its Vicinity (2-4 October 2011) (Konya)
514 s.