Travels & discoveries in the Levant. - Newton, Charles Thomas, 1816-1894. (London)
2 cilt (1. c. xiv, [2], 360 sayfa, 14 yaprak resim, 2 katlı harita, 1 katlı plan ; 2. c. xiv, [2], 275 sayfa, 14 yaprak resim, 2 katlı harita, 1 katlı plan)