Asîtane-i aliyye ve bilâd-ı selâsede kâin mevcûd ve mühterik tekyelerin isim ve şöhretleriyle mukabele-i şerife günleri malûm olmak için keşide-i silk-i sütûr olmuş bir eser-i mu'teber. ([İstanbul])
18 s.