Devlet-i Aliyyeyle düvel-i mütehâbbe beynlerinde teyemmünen mün'akîd olan muâhedât-ı atîka ve cedîdeden memurîn-i saltanat-ı seniyyeye müracatı lazım gelen fıkarât-ı ahdiyyeyi mutazammın risâledir. (İstanbul)
[156] s.