Meclis-i Vâlâ-yı Ahkâm-ı Aliyye a'zâsından saâdetlü Lebîb Efendi hazretlerinin nuhbe ve tuhfe manzûmelerinden ba'zı kıtaât-ı belîgāneye nazm eyledikleri tazmînât-ı şâirâneleridir - Mehmed Lebib, 1785-1867. (İstanbul)
53 s.