Ravz-ı verd ; Zeyl: Ashâb-ı Bedr-i Kirâm radiyallâhu teâlâ anhüm hazerâtının esâmî-i şerîfeleri ; Kitâb-ı dil-cû - Şâkir Ahmed Paşa, ?-1819. (İstanbul)
3 kitap 1 ciltte (1. kitap 9, 75 s., 2. kitap s. 75-84, 3. kitap 54 s.)