1912 Balkan Harbinde süvârinin harekâtı ; tayyare istimâli ; harp tayyâreciliği hakkında nazariyât-ı esâsiyye ; Osmanlı ve düşman süvârîsinin gördüğü hidemât ; elhâsıl harb-i ahîre ve fennin harbe hizmetine âid mükemmel ve muhâkemeli bir eserdir - Mehmed Ali Nüzhet. (Dersaâdet [İstanbul])
88 s.