Terceme-i muhtasarü’l-velâye ; Menkabetü evliyâiyye fi ahvâli Rızâiyye ; Şerh-i gazel-i Hazret-i Mevlâna Abdurranman Câmî ; Esfâr-ı erbaa ; Münâcât-ı kıt'a - Ebû Abdullah Muhammed es-Semerkandî. ([İstanbul])
178 s.