Kitâbu hudûdi'l-âlem mine'l-maşrık ile'l-mağrib : Der coğrâfyâ-yi umûmî ki be-sâl 372 Hicrî te'lîf şude ve be-sâl 656 tahrîr geşte ez rûy-i nüsha-i aksî-yi Tumanskiy ki Barthold müsteşrik-i Rus der Lenîngrad be-tab' resânîde (Tahran)
149 s.