Türkiya ile Avusturya arasında Mün'akid Muhâdenet Muâhedenâme ve İkāmet ve Ticâret mukāvelenâmeleri: 28 Kânûnisânî 1924 târîhinde İstanbul'da imzâ edilmiştir / imzalar Kral, Doktor Adnan. ([Ankara])
2, 6, 12 s.