Dersaâdet'in 1324 ve 1325 senelerine mahsûs sıhhî istatistiki ve şehremâneti ve devâir-i belediye teşkilât ve nizâmât-ı sıhhiyesi - Şehremâneti İdâre-i Sıhhıyesi. (Dersaadet)
7 katlı sayfa tablo, 56 s., 21 s., 7 katlı sayfa tablo