Hâşiyetü'l-Hudarî alâ İbn Akîl li'l-Allâmeti'l-Fâzıli'l-üstâzi'ş-şeyh Muhammedel-Hudarî alâ şerhi'l-muhakkiki'l-allâme İbn Akîl alâ elfiyeti'l-İmam İbn Mâlik Rahimehumullâh ; ve bi'l-Hâmiş şerhi İbn Akîl el-Mezkur - el-Hudarî ed-Dimyâtî, Muhammed. ([Beyrut?])
2 c.,1 c.'de (236 s., 216 s.)