Türkiye Cumhuriyeti ile Sosyalist Şuralar Cumhuriyeti ittihadı hududlarını teşkil eyleyen nehir,çay ve dere sularından istifadeye dair mukavelenâme - Türkiye Cumhuriyeti Hariciye Vekâleti. (Ankara)
12 s.