Rerum Persicarum historia initia gentis, mores, instituta, resque gestas ad haec usque tempora complectens : auctore Petro Bizaro sentinate. Cui accessit brevis ac vera Henrici Porsii De bello inter Murathem III. Turcarum, & Mehemetem Hodabende, Persarum Regem gesto, narratio : ac Philippi Callimachi experientis de bello Turcis inferendo, oratio ; ejusdemque de his quae à Ventis tentata sunt, Persis ac Tartaris contra Turcos movendis, historia. Et appendix, quam ex italico latinam fecit Jacobus Geuderus ab Heroltzberga, in ea Josephi Barbari et Ambrosii Contareni legatorum Reipub. Venetae itineraria persica : Johannis Thomae Minadoi belli Turco-Persici historia. Et anonymi cujusdam, belli ejusdem descriptio. Cum indice locupletissimo. - Bizzarri, Pietro, 1530-1586?. (Francofurti)
sayfa 433- 644