1339 sene-i mâliyesi ibtidasından itibaren tahsil edilecek olan muvâzene-i umûmiyeye dahil bi'l-umum tekâlif ve rüsûmun müsten-i ileyhi bulunan kavânin ve nizamât ve mukarrerâtın nev'i ve tarih ve hülâsa-i mealleriyle hangi eserlerde münderic bulunduğunu mübeyyin mecmua - Türkiye Büyük Millet Meclisi Maliye Vekâleti. (İstanbul)
144 s.