1339 sene-i maliyesi ibtidasından itibaren tahsil edilecek olan muvâzene-i umumiyeye dahil bi'l-umum tekâlif ve rüsumun müstend ileyhi bulunan kavanin ve nizamât ve mukadderatın no' ve tarih ve hülâsa-i mealleriyle hangi eserlerde münderic bulunduğunu mübeyyin mecmua - Türkiye Büyük Millet Meclisi Maliye Vekaleti. (İstanbul)
144 s.