Kitâbi’l-iber ve dîvâni’l-mübtede’ velhaber fî eyyâmi’l-arab ve’l-acem ve’l-berber vi men âsarahum min zevi’s-sultâni’l-ekber - 880-01 İbn Haldûn, 1332-1406. ([y.y.])
&lt 6 &gt cilt (1. c. 12, 534 sayfa ; 3. c. 23, 543 sayfa ; 4. c. 30, 521 sayfa ; 5. c. 30, 563 sayfa ; 6. c. 12, 424 sayfa ; 7. c. 16, 464 sayfa)