Filibe taraflarında zuhûr eden ihtilâlin tahkikatı hakkında Filibede bulunan komisyon-ı fevkalâde azasından bir zâtın tanzim ile Babıâliye takdim eylediği lâyıha-i mühimmenin sûretidir ; Tarih-i mücmel-i kavânîn-i Roma ; Târîh-i vak'a-i Sakız ; Silistre Muhâsarası ([İstanbul] [İstanbul] [İstanbul] İstanbul)
4 kitap 1 ciltte (194, [1] s. ; 94 s. ; 52 s. ; 86 s.)