Fatma Aliye Hanım yahut bir muharrire-i Osmaniyenin neşeti ; Nisvân-ı İslâm : bazı adât-ı İslâmiye hakkında üç muhavereyi hâvîdir - Ahmed Midhat Efendi, 1844-1912. (İstanbul İstanbul)
2 kitap birarada (200 s. ; 272 s.)