Mühendishâne-i Hümâyûn Başhocası Elhâc Hâfız İshâk Efendi'nin te'lîf-gerdesi olan Aksü'l-merâyâ fî ahzi'z-zevâyâ nâm eseridir - İshak Efendi, Başhoca, ?-1836. ([İstanbul])
103 s., 24 s. tablo, s. 108-122, 4 katlı çizim