Cennetmekân Sultan Mahmud Hân-ı Sânî hazretlerinin kerime-i muhteremeleri cennetmekân Âdile Sultan tâbe serâhâ hazretlerinin Medîne i Münevvere’de ve Dersaâdet’de vakf eyledikleri emlâk ve vesairenin Evkāf ı Hümâyun Nezâreti ciheti kaleminde mukayyed vakfiyelerinin sûretidir. (Dersaâdet [İstanbul])
50 sayfa