Sâlnâme-i Nezâret-i Hâriciyye 1302 sene-i Kameriyyesine müsâdif 1301 sene-i Şemsiyyesiçün tertib olunmuştur. - Nezâret-i Hâriciyye Sicill-i Ahvâl Müdîriyyeti. (Kostantiniyye)
[4], 630, [1] s., 8 s. harita, 8 s. resim