Mevzi muhârebâtında bölük kumandanı ; Esliha-i hâzıra karşısında süvarinin ehemmiyeti ve suret-i teslihi ; Birinci Ta'biye Meselesi ; Mevzi muharebatında müdâfa'a muhtıraları. (İstanbul)
40 sayfa, [1] katlı harita