Vilayatda müstahdem bi’l-cümle me’mûrîn maaşlarının suret-i tesviyesine ve asâkir-i nizamiye ve bahriye ve redife ile zaptiye harcırahları nizâmât-ı mahsusaya tevfikân tesviye olunacağı cihetle onlardan mâadâ me’murîn-i daime ve muvakkateye verilecek harcırah ve yevmiyenin derecâtına ve mezuniyetiyle merkez-i memuriyetlerinden tebaüd edenlerin esas-ı harekâtına dair kararnamedir. ([İstanbul])
11 s.