Hazâ metnü’s-Sehâvî fî müteşâbihâti’l-Kur’ân - 880-01 es-Sehâvî, Ali b. Muhammed, 1163?-1245. (Mısır [Kahire] [y.y.] [Kahire])
4 kitap 1 ciltte (1. kitap 20 sayfa, 2. kitap 39 sayfa, 3. kitap 40 sayfa, 4. kitap 32 sayfa)