Sılatü’l-İslâm bi-ıslâhi’l-Mesîhiyye ; el-Belâga ve ʿilmü’n-nefs ; el-Belâgatü’l-Arabiyye ve eserü’l-felsefeti fîhâ : bahs târîhî tecdîdî - 880-01 Hûlî, Emîn, 1895-1966. (Kahire Kahire [Kahire])
3 kitap 1 ciltte (1. kitap 81 sayfa, 2. kitap sayfa [135]-168, 3. kitap 38 sayfa)