Müsnedü’l-imâm Ahmed b. Hanbel ; ve bi hâmişihî Müntehab kenzü’l-ummâl fî süneni’l-akvâl ve’l-ef’âl - 880-01 Nâsırüddin el-Elbânî, 1914-1999. (Beyrut)
6 cilt (1. c. 48 sayfa indeks, 466, 4 sayfa ; 2. c. 548 sayfa ; 3. c. 503, 12 sayfa ; 4. c. 447, 12 sayfa ; 5. c. 456, 8 sayfa ; 6. c. 468, 8 sayfa)