Kâmil Paşa'nın A'yân Reîsi Said Paşa'ya cevabları ; Hâtırât-ı Sadr-ı Esbak Kâmil Paşa. - Kıbrıslı Kâmil Paşa, 1832-1913. (Kostantiniyye [İstanbul] Kostantiniyye [İstanbul])
2 kitap 1 ciltte (1. kitap 104 sayfa, 2. kitap 198, [2] sayfa)