1877-1878 Osmanlı-Rus ve Romen savaşı / yazan emekli Tümgeneral İ. Halil Sedes. - Sedes, İbrahim Halil. (İstanbul İstanbul İstanbul)
4 cilt 1 ciltte (2. c. [1], 132 sayfa ; 3. c. [1] sayfa portre, 136 sayfa, 16 harita ; 4. c. 141 sayfa ; 5. c. 145 sayfa, 10 harita)