Fethu’l-bâri şerhu Sahîhi’l-Buhârî - 880-01 İbn Hacer el-Askalânî, 1372-1449. (Beyrut Beyrut Beyrut)
14 cilt (önsöz 495, 16 sayfa ; 1. cilt 491, 8 sayfa ; 2. cilt 486, 8 sayfa ; 3. cilt 496, 10 sayfa ; 4. cilt 401, 8 sayfa ; 5. cilt 311, 8 sayfa ; 6. cilt 467, 8 sayfa ; 7. cilt 401, 4 sayfa ; 8. cilt 573, 12 sayfa ; 9. cilt 582, 8 sayfa ; 10. cilt 506, 8 sayfa ; 11. cilt 536, 6 sayfa ; 12. cilt 391, 4 sayfa ; 13. cilt 462, s. 3-6)