Teczi’etü vilâdeti eczâ’ min kitâb Selvetü’l-enfâs ve muhâveretü’l-ekyâs bi men akbere mine’l-ulemâ’ ve’s-sulehâ’ bi Fâs - 880-01 Kettânî, Ca'fer b. İdrîs, 1830-1905. ([y.y.])
3 cilt (1. c. 376 sayfa ; 2. c. 369 sayfa ; 3. c. 368 sayfa)