Meşâhîr-i urefâ-yı tarîkat-ı aliyye-i Mevleviyyeden Cevrî merhûmun Mesnevî-i Şerîf'den intihâb eylediği kırk beyt-i münîf ile Sîneçâk Dede'nin Cezîretü'l-Mesnevî nâmiyle cem ve tertîbine muvaffak olduğu ebyât-ı şerîfenin terkîb-i bend üzere nazm eylediği manzûme-i maârif-mevsûme - Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî, 1207-1273. ([İstanbul])
181 s.