Eseri Ebu Faruk meskenet mazeret teşkil eder mi? : mucahere-i milliyeden (mizan) kadim ve Divan-ı Umumiye Komiserliği devirleri. - [Mizancı Mehmed Murad Mizancı Murad]. (Dersaa’det)
1 CD-ROM (253 s.).