Hatıralarım : Milli Mücadele : Çukurova’da Fransız işgali ve kanlı savaşlar, Birinci Büyük Millet Meclisi, yurtta çeşitli isyanlar, yunanlıların denize dökülmesi, Atatürkten hatıralar, resimler vesikalar. - Arıkoğlu, Damar, 1889-1969 (İstanbul)
1 CD-ROM. (viii, 374 s., 18 y. res.)