Kırım Yurtına ve ol taraflarga dair bolgan yarlıglar ve hatlar = Matériaux pour servir a l’histoire du Khanat de Crimée = Materialı dlya istorii Krımskago Hanstva (Saint-Pétersbourg)
1 CD-ROM. (ix, 941 s.)