Duyun-u Umumiye-i Osmaniye’nin suret-i tesviyesi hakkında takarrur eden mukavelat üzerine tanzim olunub mer’iyyet ahkamına bi’l-istizan irade-i seniyye’i Cenab-ı Padişahı Şeref-Sudûr buyrulmuş olan nizamnamedir (Dersaadet)
1 CD-ROM. (98, 17 s. ; 62 poz)