Osmanlı Devleti dış borçları : 1854-1954 döneminde yüzyıl süren boyunduruk : 1854-1914 borçlanmaları, Galata bankerleri ve Osmanlı Bankası, Duyun-u Umumiye İdaresi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kabul ettiği Osmanlı devlet borçları. - Özdemir, Biltekin, 1939- (Ankara)
ix, 171 s.