21. yüzyılı Nasreddin Hoca ile anlamak : uluslararası sempozyum, Akşehir, 8-9 Mayıs 2008 : bildiriler = Understanding the 21st century with Nasreddin Hoca : international symposium, Akşehir, 8-9 May 2008 : papers. (Ankara)
xv, 942 s.