38. (ICANAS) Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi, 10-15.09.2007, bildiriler : doğubilim çalışmaları = International Congress of Asian and North African Studies, 10-15.09.2007, papers : oriental studies = Mejdunarodnıy Kongress po izuçeniyu Azii i Severoy Afriki, 10-15.09.2007, sbornik statey : İssledovaniya po vostokovedeniyu (Ankara)
xxii, 409 s.