38. (ICANAS) Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi, 10-15.09.2007, bildiriler : müzik kültürü ve eğitimi, II. cilt = International Congress of Asian and North African Studies, 10-15.09.2007, papers : music culture and music education, volume II = Mejdunarodnıy Kongress po izuçeniyu Azii i Severoy Afriki, 10-15.09.2007, sbornik statey : muzıkalnaya kultura i muzıkalnoe obrazovanie, tom II (Ankara)
vi s., s. 503-981