38. (ICANAS) Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi, 10-15.09.2007, bildiriler : müzeler, arşivler, kütüphaneler, yayınevleri, telif hakları = International Congress of Asian and North African Studies, 10-15.09.2007, papers : museums, archives, libraries, publishers, copyright issues = Mejdunarodnıy Kongress po izuçeniyu Azii i Severoy Afriki, 10-15.09.2007, sbornik statey : muzey, arhivı, biblioteki, izdatelstva, avtorskie prava (Ankara)
xxii, 430 s.