Mal canın yongasıdır : Osmanlı İmparatorluğu’nda Sigortacılık : David M. Kohen Koleksiyonundan belgelerle = what hurts the purse, hurts the soul : Insurance in the Ottoman Empire : with documents from the Collection of David M. Kohen (İstanbul)
177 s.