Fransız Devriminin ikiyüzüncü ve Tanzimat’ın yüzellinci yıldönümlerini kutlarken = Pour commémorer le bicentenaire de la Révolution Française et le centcinquantenaire de la proclamation du firman du Tanzimat. (İstanbul)
37 s.