I. uluslararası Türk-islam bilim ve teknoloji tarihi kongresi, 14-18 Eylül 1981 : bildiriler = I. international congress on the history of Turkish-islamic science and technology, 14-18 September 1981 : proceedings. (İstanbul)
5 c.