Belgelerle Yunan mezalimi : işgal sonrası askeri makamlardan gönderilen raporlar, tahkîk hey’eti raporları, uluslararası tahkîk hey’eti raporu, İstanbul’da yapılan mitinglerin bildiri metinleri ve Yunan mezâlimine dair rapor ve yazılar (Ankara)
ix, 373 s.