Evrikalarım : yani bulduklarım cüzü 2 : “Homer” kimdir? “İlyad ve Odise”de ve “kadim Yunanistan”da Çerkesler : Pçı Haluk Bey’e ithaf : “Gavaze” Gazetesinin 26 numaralı nüshasındaki makaleye cevaben. - Met Çunatuka İzzet. (Dersaadet)
127 s.